Κυριακή 18 Δεκ, 2011 – Νέα συνεργασία της εταιρίας μας για τη διάθεση των προϊόντων της 3Μ στη ΒΔ Ελλάδα

Νέα συνεργασία της εταιρίας μας για τη διάθεση των προϊόντων της 3Μ στη ΒΔ Ελλάδα. 

Τετάρτη 23 Νοέ, 2011 – Η ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ μετακόμισε στις νέες της εγκαταστάσεις

Μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας στην Λ. Γράμμου 97. 

Πέμπτη 15 Σεπ, 2011 – 6ο Διεθνές Συνέδριο της EFEE, συμμετοχή της ΒΑΝΤΩΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η EFEE (European Federation of Explosives Engineers) διαργανώνει το 6ο διεθνές Συνέδριο της στη Λισαβόνα από της 18/9 έως της 20/9.

Βασικά θέματα του συνεδρίου είναι : 

  • Η νέες οδηγίες την ΕΕ για την διακίνηση των εκρηκτικών.
  • Πρακτικές διαχείρισης και λύσεις για τις παραγόμενες δονήσεις και το θόρυβο κατά την εκτέλεση έργων διάνοιξης σηράγγων σε αστικό περιβάλλον

Η EFEE αναμένει περισσότερους από 500 επαγγελματίες από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες, δημιουργώντας μια μεγάλη ευκαιρία να συναντηθούν συνάδελφοι από τους κλάδους των κατασκευών, των κατεδαφίσεων-καθαιρέσεων κτηρίων, τις λατομικές και μεταλλεύτηκες βιομηχανίες, ώστε να δημιουργηθούν κανάλια επικοινωνίας για ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και τεχνικών τόσο για τους χρηστές όσο και για τους παραγωγούς των εκρηκτικών υλών.

 

Η ΒΑΝΤΩΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. θα βρίσκετε εκεί και ως επίσημος συνεργάτης του ORICA Group.

 

Τετάρτη 17 Αύγ, 2011 – Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

Η εταιρία ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ συνεχίζοντας την προσπάθεια της για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανανέωσε την πιστοποίηση της κατά ISO 9001:2008. 

Δευτέρα 14 Φεβ, 2011 – Σεμινάριο ORICA MINING SERVICES 2011

Ο διεθνής οίκος ORICA MINING SERVICES οργανώνει για ακόμη μια χρονία το ετήσιο σεμινάριο με θέμα για φέτος "Ασφαλή και Αποτελεσματικές Μέθοδοι Ανατινάξεων". Η ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την ORICA MINING SERVICES μπορεί να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας.

Τρίτη 26 Οκτ, 2010 – Νέος Κατάλογος UNIMAC 2ος 2010

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος της UNIMAC που θα ισχύει απο 11η Σεπτεμβρίου 2010. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμα πιο πλούσια γκάμα μηχανημάτων και εργαλείων και διανέμεται δωρεάν στους συνεργάτες μας.

Το νέο κατάλογο μπορείται να τον κατεβάσετε (354 σελίδες / 228ΜΒ) κάνοντας κλικ εδώ:

 

Σάββατο 05 Ιούν, 2010 – Επιτυχής Συμμετοχή στην Έκθεση Λατομείο 2010

Τρίτη 02 Φεβ, 2010 – Σεμινάριο ORICA MINING SERVICES 2010

Ο διεθνής οίκος ORICA MINING SERVICES οργανώνει για ακόμη μια χρονία το ετήσιο σεμινάριο "Προχωρημένες Τεχνικές Ανατινάξεων". Η ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ σε συνεργασία με την ORICA MINING SERVICES μπορεί να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες συμμετοχής σας στο σεμινάριο. 

Τετάρτη 02 Δεκ, 2009 – Νέος Τιμοκατάλογος Unimac

Κυκλοφόρησε ο νέος τiμοκατάλογος της εταιρίας UNIMAC για το 2010. Στο νέο τιμοκατάλογο θα βρείτε νέα προϊόντα αλλά και νέες μειωμένες τιμές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλήρη γκάμα των πρϊόντων της UNIMAC.Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές και εκπτώσεις επί του τιμοκαταλόγου. 

                      ( Δείτε το νέο τιμοκατάλογο της Unimac ) 

 

Παρασκευή 20 Νοέ, 2009 – Εγγραφείτε στο Newsletter μας….

Εγγραφείτε στο Newletter μας για να λαμβάνετε τα νέα της εταιρίας μας καθώς και πληροφορίες για νέα προϊόντα. 

Σάββατο 14 Νοέ, 2009 – Νεο website για την ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ

H εταιρίας μας στα πλαίσιο ανανέωσης σας παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα. Ο νέος ιστοχώρος αποτελεί μιά ολοκληρωμένη λύση για την ενημέρωση των πελατών μας ως προς τα προσφερόμενα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δευτέρα 09 Νοέ, 2009 – Η ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ γίνεται BSS

H ΒΑΝΤΩΛΑΣ ΑΕΒΕ είναι πλέον συνεργάτης και αντιπρόσωπος της Εταιρίας BOSCH και έχει την πιστοποίηση BSS. Αποτελεί δηλαδή εξειδικευμένο συνεργάτη της BOSCH για τον τομέα των Ηλεκτρικών Εργαλείων. Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλη την γκάμα των εργαλείων της BOSCH καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει για την επιλογή του σωστού εργαλείου για τη δουλεία σας.